Wednesday, March 23, 2022

Uppsats om livet i skolan

Uppsats om livet i skolan



Skollivsuppsats Läs skollivsuppsats för klass 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, uppsats om skollivet, 9, 10, 11 och Lämna en kommentar Klicka här för att avbryta svar. Sanningen i saken är att gränserna för en gymnasieinrättning speglar vad livet är i den verkliga världen. Jag skulle vakna kvart i sex på morgonen, bli fräsch, uppsats om skollivet, bära skoluniform, ordna min skolväska enligt tidtabellen för dagen och ha en uppsats om skollivet frukost på morgonen som vid skarpt kvart i sju skulle min skolbil stå precis framför mitt hus och tuta. Vi skulle gå på alla typer av fester, examensfester, temafester, hemkomstfester och hemmafester. En av de värsta sakerna med gymnasielivet är att alla måste anpassa sig till något grupptryck.





Lång och kort uppsats om mitt skolliv på engelska



Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Gymnasielivet. Förmodligen den lyckligaste tiden i våra liv. Många anser att deras collegeliv är det bästa, men för mig är gymnasiet bättre, eftersom det har roligare och mindre arbetsbelastning, uppsats om skollivet. Det markerar den tid då vi har uppsats om skollivet tappar våra babyskinn och vi kommer in i våra kroppar. Vi är unga vuxna nu. Våra kroppar går igenom en rad förändringar. Pojkar förvandlas till unga män, medan flickor blommar ut till vackra unga kvinnor. Vid det här laget är vi mogna nog att känna igen våra intressen, våra passioner och allt annat vi behöver veta om oss själva.


Våra föräldrar lossar lite på reglerna och vi experimenterar därför mycket under denna period. De kommer snart att växa upp. Beställ mitt unika prov. Gymnasiet är bomben. För många minnesvärda ögonblick att minnas. Jag träffade mina bästa vänner på gymnasiet och vi håller fortfarande kontakten tills nu. Vi skulle gå på alla typer av fester, examensfester, temafester, uppsats om skollivet kommande fester och hemmafester. Eftersom vi kände varandra väldigt väl var festerna inte kaotiska. En annan rolig sak vi gjorde med mina vänner var att bära samma kostym under Halloween. Vi skulle planera för den bästa outfiten och bara blåsa bort alla på gymnasiets Halloweenfest.


Under de tråkiga kalkyllektionerna skickade vi vikta lappar på alla de senaste skvallernyheterna i skolan. Vi skulle fnissa genom alla tråkiga klasser, utan att bry oss om vad som lärdes ut. Som ett resultat blev vi stamgäster i förvar. Vi var också väldigt listiga när det gällde att skoja våra medstudenter. Vi skämtade alla bara för att göra narr av dem. Det var en rolig aktivitet för oss alla. Alla blev skämtsamma, inklusive jag och vi skulle göra det utanför skolans väggar också. I ett fall beslutade en klasskamrat till oss att busa till vår vikarie. När han krympte till sin plats sprack ballongen. Låt mig bara säga att han aldrig undervisade vår klass igen. Idrottsevenemang var höjdpunkterna i gymnasielivet.


Uppsats om livet i skolan gick i stå när en idrottsaktion skulle äga rum i vår skola. Alla, inklusive föräldrar, lärare, elever och vänner skulle dyka upp för att heja fram våra idrottslag. Ropen, hejarop, hån, suckar och allt det där uppsats om skollivet du kan tänka på allt samlat på ett ställe. Energin, uppsats om skollivet, glädjen, sorgerna, miraklen, besvikelserna - sportevenemang var helt enkelt inte av den här världen. Men om det finns ett ögonblick som de flesta av oss skulle vilja lindra uppsats om skollivet balkvällens magiska ögonblick.


Pojkar som kom på kreativa sätt att bjuda ut tjejer på dejter var väldigt romantiskt. Flickor spricker upp sina huvuden för att välja den bästa klänningen. De långsamma intima danserna och uppbyggnaden till den första kyssen- MAGISK. Tyvärr slutar de flesta gymnasierelationer så fort de börjar. Här blir livsbegreppet tydligt och eleverna får en glimt av hur den verkliga världen fungerar. Det är en rolig period i livet, eftersom tonåringar inte har någon ansvarskänsla förutom att studera, uppsats om skollivet. De har all tid i världen att ha kul.


De börjar bilda grupper med andra likasinnade individer. Nördar bildar sina läsklubbar, musiker bildar band, idrottare bygger lag, skådespelare finslipar sina hantverk på teaterklubbar, journalister är upptagna med att driva skoltidningen etc. Med så många olika människor i samma anläggning, kommer det att bli tävlingar och rivalitet. Tävlingen kan vara hälsosam som i en klassrumsmiljö. Det kan också vara ohälsosamt när studenter försöker fuska sig in på college, uppsats om skollivet. Dessa tävlingar underlättar bildandet av allierade och rivaler. De allierade kommer till hjälp för sina kamrater och de kan avvärja hot. Rivaler är konkurrenterna, som kommer att sträva efter att ta uppsats om skollivet allt från dig, till exempel din popularitet, din flickvän eller till och med dina lunchpengar.


Unga vuxna lär sig i detta skede att allt inte går som de förväntar sig. Ibland vinner de, ibland förlorar de. Det är så livet är. När de får ett hårt slag måste de resa sig och gå vidare. Det finns alltid en annan dag att kämpa på. Det är den här gången som människor bekantar sig med begreppet kärlek. Unga män behärskar modet att närma sig tjejer de gillar, medan tjejer får förstahandserfarenhet av att ha pojkvänner. De flesta får sin första kärlek i gymnasiet. De får uppleva hur söt kärlek är och hur bra det är att ha någon, som tycker att man är speciell uppsats om skollivet vill vara med dig. Få unik uppsats om ämnet "Högskoleliv".


Tyvärr är det också den tid då människor upplever sina första uppbrott och det är förödande. Tonåringar pratar sällan om sina känslor med någon annan, förutom sina nära vänner, uppsats om skollivet. Så de flesta av dem måste suga upp all smärtan av sina hjärtesorger. Det är verkligen nedslående när de bär allt bagage av gymnasieuppbrott in i vuxen ålder. De som inte kan finna modet att släppa sitt smärtsamma förflutna tenderar att ha låg självkänsla och har svårt att lita på någon som närmar sig dem. En av de saker som avgör om gymnasielivet var minnesvärt eller inte är gymnasieromantik.


De som saknar gymnasiet mest hade sunda relationer. De som förbannar den perioden är de som drabbades av smärtsamma uppbrott. En av de värsta sakerna med gymnasielivet är att alla måste anpassa sig till något grupptryck. Detta kan tillskrivas faktum uppsats om skollivet alla vill höra hemma någonstans och känna sig älskade av andra. I den här åldern kan grupptryck antingen vara fördelaktigt eller skadligt för eleverna, nu och i framtiden. Exempel på bra grupptryck visas av nördar som pressar varandra för att få bra betyg. Andra grupper som också har ett positivt inflytande på sina medlemmar är idrottarna.


De tränar tillsammans och strävar efter att vara bäst på planen, uppsats om skollivet. Det finns också den negativa sidan av grupptrycket. Uppsats om livet i skolan människor introducerades till en livsstil med festande, drogmissbruk och sexuellt avlat i gymnasiet. Även om elever på uppsats om skollivet punkt är ännu inte vuxna, de längtar efter vad vuxna gör. Faktum är att de mest populära killarna är de som är benägna att ägna sig åt det som är avsatt för vuxna. Tyvärr för vissa blir det ett beroende som påverkar dem resten av livet. I den här åldern har alla en anda av uppror. Vad som helst det uppsats om skollivet rufsa fjädrarna hos vuxna är önskvärt för dem. Studenter kommer att missköta sig för sakens skull, eftersom de vet att de kommer undan med det eftersom de är minderåriga.


Även på gymnasiet introduceras unga vuxna i samhällets kastsystem. Omedvetet hamnar eleverna i grupper i olika sociala grupper. De elever som bär bördan är minoritetsgrupperna. Det kan vara en annan ras, religion eller något som de besitter som är utöver det vanliga, till exempel en fysisk missbildning. Individer i dessa grupper brukar pekas ut, mobbas, göras narr av och förödmjukas inför alla. Så, uppsats om skollivet, de flesta av dem tillbringar sina gymnasieliv i bakgrunden av saker för att hålla sig borta från offentligt förlöjligande.


Det är också för mycket skvaller, dömande och baktal. Detta omoraliska beteende görs med avsikten att få andra människor att se dåliga ut, uppsats om skollivet. När det kommer till studier, uppsats om skollivet, gymnasiet har den mest rigorösa inlärningsprocessen än andra stadier. Eleverna tillbringar hela dagen i klassrummen, börjar på morgonen och slutar på kvällarna. De måste också täcka ett brett spektrum av ämnen som de uppenbarligen inte kommer att ägna sig åt i framtiden. Vidare möter elever press från alla håll. De måste uppträda i detta skede annars kommer de aldrig att ta sig till college. Och de uppsats om skollivet påminde om och om igen att om de inte kommer till college, kommer de att bli ingenting i livet.


Vid denna tidpunkt, uppsats om skollivet, alla arbetar hårt för att säkra sin framtid. Även idrottare måste prestera till viss del för att få idrottsstipendier till college. Hand i hand med den uttömmande läroplanen är de förväntningar som föräldrar, vänner och lärare har på eleverna.





uppsats om en ros för emily



Att spela spel och göra läxor är det enda viktiga i skolans liv. Några av de bästa stunderna i livet spenderas i skolan som att dra skämt åt varandra, ha kul under lunchrasten, ströva runt i skolan och mycket mer. Skollivet stärker också elevernas tävlingsanda eftersom de får lära sig så många saker och försöka tävla med varandra för att få högsta poäng i en viss tävling. Våra lärare är grundpelarna för vår framgång och lär oss olika värderingar under skolan som disciplin, vänlighet, generositet, punktlighet och mycket mer. Därför är skollivet något som formar våra sinnen och andar och uppmuntrar oss att bli bättre människor i livet. Vanligtvis var skolturneringar, picknickar och resor de mest hända delarna av skollivet och eleverna väntar på det hela året för att få det oskyldiga nöjet och glädjen.


Alla elever anses lika i skolan och ges lika möjligheter, det finns inget utrymme för ojämlikhet i skolan. Som ett stereotypt skolbarn gick jag till skolan i en skolbil. Jag skulle vakna kvart i sex på morgonen, bli fräsch, bära skoluniform, ordna min skolväska enligt tidtabellen för dagen och äta en snabb frukost på morgonen som vid skarpt kvart i sju skulle min skolbil vara rätt framför mitt hus tutande. Sedan, ytterligare en halvtimme tills vi kom till skolan var det dags för snack och diskussion om läxorna som vi fick den tidigare dagen.


Vi skulle komma fram till skolan runt morgonen, ungefär femton minuter före skolklockan. Vi fick vara i våra respektive klasser innan klockan ringde. Sedan var det dags för nationalsång och skolbön som pågick till åtta som var en tid för vanliga skolperioder att börja. Detta fortsatte i fyra perioder oavbrutet tills urtagsklockan ringde kl. Pausen kändes mer som en lekperiod än en lunchrast. Alla skulle ses göra olika aktiviteter under denna tid. Vilken typ av aktiviteter man ägnade sig åt berodde på vilken klass han gick i. När vi gick i lågstadiet lekte vi olika lekar i skolträdgården.


Basket, fotboll, löpning och kurragömma var några av våra favoritspel. När vi nådde gymnasieklasserna började vi sitta i matsalen för att snacka om de olika sakerna och njuta av utsökt mat. Efter rasten fick vi gå fyra perioder till. Inte varje period var dock så tråkig, konst och hantverk, PT, värdeutbildning och matematik var intressanta för mig. Det är platsen där man får upplevelser för livet. Och det är väl sagt att med stor auktoritet kommer ett större ansvar, och med detta ansvar kommer socialt tryck.


Man kan inte leva ett sorglöst liv på gymnasiet. Det är ett stort studietryck. Vi måste balansera mellan våra akademiker och fritidsaktiviteter och även förbereda oss för konkurrensutsatta prov som ligger framför oss. Jag hade många bitterljuva gymnasieupplevelser. En av dessa var när jag bunkade en föreläsning, med två av mina vänner, för första gången. Vi slängde inte bara föreläsningen utan hoppade också genom skolans väggar för att komma ut ur skolans lokaler och se en nysläppt film. Vi hade en klass på 70 elever, varav cirka 55 elever var närvarande den dagen. Nu av en slump var det också 10 fler elever från min klass som bunkade föreläsningen vilket gjorde den minskade klassstyrkan synlig. Dessutom fanns väskorna för alla de 13 eleverna, inklusive oss, fortfarande kvar i klassen, eftersom vi inte fick lämna klassen med väskor under skoltid.


Så vår lärare gjorde kontrollen och fick reda på eleverna som bunkade och så till slut blev vi avstängda från våra laborationer i en vecka. Vi blev riktigt smarta på att hitta sätt att bädda. Vi försökte hitta en balans mellan att vara en bra elev och att trivas på gymnasiet. Under alla dessa kojer insåg jag hur viktigt det är att ha vänner för att göra ditt liv värt att leva. Sedan kom vårt första gymnasieprov och jag lyckades vara med på listan över topp 10 elever i min klass. Jag har alltid varit en bra student akademiskt. Så den här gången lyckades jag få bra betyg, även efter alla sken jag ägnade mig åt. Men det var sista gången jag fick bra betyg. Mina betyg började försämras efter det och detta ledde till mycket stress och oro.


För alla andra frågor om skollivet kan du lämna dina frågor nedan i kommentarsfältet. Govardhan Pooja hålls den 4:e dagen av Diwali. I månaden Kartik, Independence Day-talet på engelska och hindi - Mycket god morgon till dagens ärade huvudgäst, respekterade rektor sir, respekterade lärare, föräldrar och alla mina kära vänner. Jag önskar dig Världsvattendagen 22 mars, Tema, Firande, Betydelse - Vatten är en mycket användbar del av naturen genom vilken varje levande varelse kan överleva. Den används för att ge alla att göra sin kropp. Den tionde dagen internationella dagen för avskaffande av rasdiskriminering — 21 mars - dagen för avskaffande av rasdiskriminering som hålls internationellt över hela världen den 21 mars.


Det är dagen då människor samlas. Visar 56 kommentarer Lägg till din kommentar Shivangani säger: 14 mars, kl. det här var väldigt roligt det värsta stycket jag har ridit i mitt liv jk skojar bara det här var fantastiskt väldigt begåvat stycke det blåste upp mitt sinne. Eftersom världen utvecklas mot onlineinlärning är det viktigt att tillhandahålla idealiska omständigheter för eleverna att uppfatta, förstå och återkalla kunskap. Först och främst måste du överväga en programvara som länkar oss direkt med studenter eller registrerar utbildningsmaterial för dem. Kommer inte att publiceras Krävs. JEE Main NEET UPSEE CAT GATE XAT AP EAMCET TS EAMCET Hem Inträdesprov Ingenjör Medicinsk förvaltning Juridik Apotek Jordbruk Antagning Designinstitut Yrkeshögskola Universitet Central Bedömd som privat stat ITI Paramedicinsk ANM GNM B.


Sjuksköterska M. Privat sjuksköterska B. Undervisning D.

No comments:

Post a Comment