Monday, December 20, 2021

Jämförande uppsatsskrivning

Jämförande uppsatsskrivning



Följ oss . I din engelska klass känner du förmodligen att din lärare hittar på saker. Det är en åsikt som är lika med alla andra inblandade jämförande uppsatsskrivande debatt. Välj ett ämne. Jämförande essäexempel Jämförande essäämnen. så istället, vik ner hörnen på dessa sidor så att du vet exakt var den nyckelhändelsen inträffar.





Vad är en jämförande uppsats?



Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse, jämförande uppsatsskrivande. Du bör definitivt veta vad en jämförande uppsats är innan du börjar skriva, jämförande uppsatsskrivande. En jämförande uppsats är en sammansättning gjord av många stycken som försöker förklara hur två ämnen är antingen lika eller olika. Dessa uppsatser handlar främst om att jämföra och kontrastera olika aspekter av ämnena i fråga. I detta sammanhang är att jämföra att identifiera likheterna mellan ämnena medan att kontrastera är att beskriva deras skillnader, jämförande uppsatsskrivande. De är inte begränsade till specifika ämnen; de kan täcka nästan alla ämnen på jorden så länge som ämnena har något samband. Jämförande betyder den som syftar till att mäta eller bedöma ämnen utifrån jämförande uppsatsskrivande likheter och olikheter med varandra.


Därför är en jämförande uppsats en jämförande uppsatsskrivande som vanligtvis kräver att författaren jämför två ämnen som har något samband i termer jämförande uppsatsskrivande likheter och skillnader. Ämnena kan ha någon nära relation eller kan vara väldigt olika. Har problem med jämförande uppsats? Innan du börjar skriva en uppsatsjämförande uppsatsskrivande, det är väldigt viktigt att först förstå vad det handlar om. Först och främst bör du veta vad jämförande betyder, jämförande uppsatsskrivande. Du kanske skriver en uppsats full av bra idéer men misslyckas med att svara på frågan. Det är därför lämpligt att först studera uppmaningen utförligt och markera nyckelorden för att identifiera det exakta behovet.


Läs också: Bästa sätten att starta en uppsats. Med tanke på frågan måste du utveckla underlaget för jämförelsen. Vanligtvis ligger frågan till grund för jämförelsen, men det finns fall där författaren behöver utveckla densamma. Det här steget innebär att identifiera vad som kommer att finnas med i din uppsats. Det handlar om att identifiera likheter och skillnader mellan objekten i jämförelse. Du måste utveckla en lista över sätt på vilka ämnena är desamma och hur de är olika. Denna lista kommer att göra det möjligt för dig att utveckla den första planen för uppsatsen. Listan bör utvärderas noggrant så att endast de viktigaste jämförelsepunkterna beaktas för uppsatsen. Fokus bör främst ligga på de punkter som är relaterade och de som är av mindre betydelse bör avbrytas.


För att en uppsats ska kunna utvecklas måste det finnas ett tydligt examensarbete som vägleder författaren. För att komma fram till avhandlingsförklaringen bör du först titta på listan som innehåller de olika aspekterna av jämförelsen och sedan avgöra om ämnena tenderar att vara mer lika eller om de är ganska olika. Baserat på denna bedömning bör en enkel jämförande uppsatsuppsats utarbetas. Detta examensarbete ska vara en återspegling av hur ämnena delar likheter och hur jämförande uppsatsskrivande är olika. I komplexa fall bör uppsatsförklaringen belysa båda likheterna med jämförande uppsatsskrivande utan att glömma deras olikheter.


Läs också: Hur man skriver en reflekterande jämförande uppsatsskrivande Uppsatser har olika strukturer. En jämförande uppsats är därför inget undantag eftersom den jämförande uppsatsskrivande vara organiserad på ett sådant sätt att de jämförelser som görs i uppsatsen lätt kan följas av läsaren. I denna metod, jämförande uppsatsskrivande, aspekten av jämförelsen om den hanteras helt i ett stycke. Vad detta betyder är att ett fullständigt stycke används för att i detalj förklara ett jämförelseobjekt i förhållande till jämförande uppsatsskrivande ämne. Detta kommer sedan att följas av ett annat stycke som också uttryckligen jämförande uppsatsskrivande samma aspekt men nu handlar det om det andra ämnet. Det vill säga att första och andra stycket förklarar samma aspekt av jämförelsen men behandlar det första respektive andra ämnet.


Detta innebär därför att tredje och fjärde stycket kommer att behandla en annan aspekt utom för det första respektive det andra ämnet. Denna sekvens fortsätter till slutet av uppsatsen. Här ägnas ett stycke åt att förklara hur ämnena jämförs utifrån en aspekt. Det betyder att du börjar med att hantera det första ämnet och avslutar med att ta itu med det andra, jämförande uppsatsskrivande. Detta är den enklaste metoden men mycket farlig. Grundprincipen här är att dela upp uppsatsen i två delar. Den första delen ägnas åt ett ämne och den andra delen ägnas åt det andra ämnet. Detta innebär att ämne ett och alla inblandade jämförelseobjekt förklaras i den första delen, sedan behandlar den andra delen endast ämne två, jämförande uppsatsskrivande.


Du bör dock vara angelägen om att se till att ordningen för den första delen följs strikt i den andra delen jämförande uppsatsskrivande möjliggör enkel följning och relation. Obs: Som nämnts tidigare är detta en mycket farlig metod eftersom en jämförande uppsatsskrivande se det som ensidigt och det utgör också en utmaning för läsaren i processen att relatera ämnena. Vid det här laget har vi dödat elefanten i rummet, som utvecklar innehållet i vår jämförande uppsats och bestämmer uppsatsstrukturen som vi jämförande uppsatsskrivande ska använda. Vi är nu kvar med att skriva uppsatsen. Uppsatsformatet för en jämförande uppsats är precis som för alla andra uppsatser, och det bör ha en introduktion, kroppsstycken, jämförande uppsatsskrivande en slutsats.


Introduktionsstycket handlar främst om att ge läsaren en glimt av uppsatsen vad gäller dess innehåll och läsarens förväntningar. Det bör därför vara enkelt och tydligt. Det bör också ha ett avhandlingsutlåtande som belyser syftet med uppsatsen och vad som kommer att diskuteras, inte att glömma en enkel slutsats. I det här skedet överför du bara vad du hade samtidigt som du identifierar sakerna om ämnet du ska jämföra och organiserar dem i den föredragna strukturen. Slutsatsen är tänkt att ge läsaren en överblick över uppsatsen. Detta utgörs av en genomgång av vad som har fångats i den efterföljande kroppsparagrafen jämförande uppsatsskrivande en slutsats om de två ämnena, jämförande uppsatsskrivande.


Slutsatsen bör vara en produkt av de identifierade likheterna och skillnaderna och INTE av personliga preferenser. Det finns alltid några små fel som du kanske inte märker när du skriver din uppsats. När du är klar med allt, och du fortfarande har tid kvar innan du skickar in ditt arbete, se till att du går igenom det för att ta bort några små fel som kan kosta dig ett bra betyg. Läs också: Recensioner av essäskrivningar kan hjälpa dig att välja den bästa experten på marknaden. Listan över ämnen som kan falla under denna docket är oändlig. Det finns dock några vanliga ämnen som:. Det är alltid mycket viktigt att gå igenom ett jämförande uppsatsprov.


Detta beror på att det hjälper dig att vägleda dig om uppsatsens struktur och därför bygga din förmåga att skriva en bättre. Vissa politiska och ekonomiska ideologier har antagits av olika länder. De viktigaste inkluderar kapitalism och kommunism. Trots att dessa två ideologier har stora skillnader har de också vissa likheter, jämförande uppsatsskrivande. Detta dokument syftar därför till att titta på de olika likheterna och skillnaderna mellan de två. Den första likheten mellan kapitalism och kommunism är att de båda arbetar i en demokratisk regering.


För kapitalismen tillåter en demokratisk regering människor att äga produktionsmedel och använda desamma för att skapa välstånd. Å andra sidan, när det kommer till socialism, tillåter en demokratisk regering en jämn fördelning av välstånd och alla faktorer relaterade till förmögenhetsproduktion, jämförande uppsatsskrivande. För det andra utsätts båda de två politiska ideologierna för statliga ingripanden. I kapitalismen, jämförande uppsatsskrivande, oavsett det faktum att statliga ingripanden är begränsade är det mycket viktigt för staten att ta fram några regler och förordningar som syftar till att stävja praxis som exploatering och monopolistiska satsningar.


Å andra sidan är det kommunistiska systemet huvudsakligen under regeringen, och regeringen har till uppgift att se till att alla produktionsfaktorer är lika fördelade. Den första skillnaden mellan dessa två politiska ideologier är aspekten av produktionsmedlen. I ett kommunistiskt samhälle står produktionsmedlen enbart under samhällets vård. Å andra sidan ägs produktionsmedlens resurser av individer i det kapitalistiska samhället. För det andra, i det kommunistiska samhället bestämmer samhället om mängden produktion och bestämmer priset på samma varor. Sammanfattningsvis är det tydligt att dessa två politiska ideologier har likheter eftersom de båda fungerar bra i en demokratisk regering och alla är föremål för statliga ingripanden.


De är också olika när det gäller vem som äger produktionsmedlen, vem som bestämmer om produktionsnivån och priserna på varorna. Detta, jämförande uppsatsskrivande, betyder därför att för att ha ett framgångsrikt samhälle bör det vara ett blandat samhälle som stödjer både kommunism och kapitalism. Läs också: Professionell uppsatshjälp jämförande uppsatsskrivande — få en perfekt uppsats snabbt. En jämförande analysuppsats är en uppsats som jämför två olika ämnen som människor, texter, händelser och teorier. Fokus i en jämförande analysuppsats ligger främst på att identifiera de huvudsakliga likheterna eller skillnaderna mellan ämnena.


Med alla dessa färdigheter är du bra att gå när det gäller att skriva en jämförande uppsats. Fortsätt läsa för att utöka din kunskap och förstå hur man skriver en forskningsuppsats. Genom att klicka på "Logga in" godkänner du våra användarvillkor och integritetspolicy. Vi kommer då och då att skicka dig kontorelaterade och kampanjmeddelanden. Diana från A Research Guide Vet inte hur jag ska börja din uppsats? Oroa dig inte längre! Få professionell skrivhjälp från vår partner. Klicka för att lära mer. A Research Guide Writing Guide Essay Writing Hur man skriver en jämförande uppsats. Beställ 7 minuter. Premium Partner. Få hjälp. Rekommenderad service, jämförande uppsatsskrivande.


Din e-post kommer hit. Ditt lösenord kommer hit. Registrera dig för ditt GRATIS konto. Ditt lösenord kommer hit.





robert frost uppsats



Var säker i säkerhet och konfidentialitet när du gör en beställning hos oss eftersom vi aldrig skickar någon information till tredje part. Dina frågor kommer att besvaras omgående. Arbetet reviderades snabbt. Läs alla vittnesmål. Genom att välja oss väljer du kompetens och utmärkt kvalitet. Alla papper vi tillhandahåller är skrivna från grunden enligt dina instruktioner, så vi kommer inte att sälja något du inte behöver. Dessutom säljer vi inga skriftliga uppsatser vidare, vilket innebär att du förblir den enda ägaren till det färdiga verket och författarskapet tillhör endast dig. Du kan beräkna det uppskattade priset på ditt papper och sedan fortsätta med att fylla i beställningsformuläret genom att klicka på knappen "Fortsätt med att beställa". Om du har några funderingar eller frågor angående beställning kan du alltid kontakta vårt supportteam och få ett snabbt svar.


En jämförande uppsats kan användas i formella skrivuppgifter och den kan också ligga till grund för olika forskningsbedömningar. Ordet jämförande betyder den som sätts i fokus för att bedöma eller mäta ämnen på deras skillnader eller likheter eller båda. Således är en jämförande uppsats en typ av uppsats som generellt kräver att författaren ska göra en jämförelse mellan två ämnen i fråga som har något samband när det gäller skillnader och likheter. Det jämförande betyder att mäta eller bedöma två olika ämnen baserat på deras skillnader och likheter med varandra. Därför är jämförande uppsats en av de typer av uppsatsskrivningar som inkluderar en ultimat jämförelse av två olika ämnen som har någonstans inbördes samband när det gäller skillnader och likheter.


Att skriva en bra jämförande uppsats innebär att belysa likheterna och skillnaderna mellan två saker på ett systematiskt sätt. Börja med att välja parametrarna att jämföra, skriv en disposition och fyll i detaljerna för varje avsnitt. Se till att ha en inledning och avslutning. Det etiska livet: … 1 rad · Myers' Psychology 12:e upplagan - antal e-böcker. Det etiska livet: …. En jämförande uppsats är en betydande typ av akademisk aspekt, där du måste nöja dig med ett visst val eller ta en sida i striden. Följande är några tips för att skriva en effektiv jämförande uppsats för akademiker - Identifiera gränserna för jämförelse.


Innan du skriver för en jämförande uppsats, se till att du bygger upp premissen för hur man startar en jämförande uppsats? Läs instruktionerna noggrant. Innan du börjar måste du analysera frågan eller uppsatsen noggrant. Välj ett ämne. Det främsta steget för att skriva en jämförande uppsats är att välja ett lämpligt ämne. Välj ett ämne eller Dessutom behöver du veta en hel del grunder om din tjänst för uppsatsskrivande. Hur man skriver jämförande uppsats: tips och tricks. Det första tipset är att börja tidigt - så tidigt som möjligt. Att skriva en uppsats om högskoleansökan.


Under de senaste åren har det skett en enorm ökning av antalet kunder som har använt tjänsterna från de bästa leverantörerna av pappersskrivartjänster. För att få uppsatsen skriven på deadline bör du överväga att gå till tjänsteleverantören efter att ha fyllt i ett frågeformulär. Dessutom, när du läser på den här sidan kommer du att få 5 steg för att skriva en uppsats som tar dig före i spelet. Det är viktigt att välja det bästa ämnet för din uppsats. Om du inte kan välja ett ämne, kan du alltid hitta vilket bra ämne som helst i den första … Dessutom, när du läser på den här sidan kommer du att få 5 steg för att skriva en uppsats som tar dig före i spelet. Om du inte kan välja ett ämne, kan du alltid hitta något bra ämne i den första …. En jämförande uppsats är framgångsrik om författaren kan ta fram alla jämförande element på ett så kreativt sätt att läsarna attraheras av idéerna.


Att skriva en jämförande uppsats begränsar inte elevernas val av ämnen eller tillvägagångssätt; men objekten som ska jämföras bör ha de attribut och funktioner som kan relateras. Att göra en jämförelse- och kontrastuppsats är vanligtvis mycket mer intressant och roligare än att arbeta med en avhandling. Med den här texten får en elev sin chans att vara kreativ. I ditt prov får du totalt 3 timmar på dig att skriva 3 uppsatser Text Response, Comparative och Language Analysis. Den allmänna guiden är 60 minuter på Comparative, men det är upp till dig exakt hur mycket tid du bestämmer dig för att ägna åt denna del av provet.


Din jämförande uppsats kommer att betygsättas av 10 av två olika examinatorer. Om Christine, Business Essay Writer. Christine är en erfaren affärsskribent med över 4 års erfarenhet av affärsskrivande tjänster. Den första punkten i en slutsats är att känna till ditt examensarbete. Till exempel kan man använda parametern stjärntecken för att jämföra romantiska konstnärer med upplysningskonstnärer. Detta kan vara väldigt intressant för människor som är väldigt seriösa om zodiaken, men det skulle förmodligen verka löjligt för nästan alla andra.


Men om du skrev för en publik av zodiakfanatiker, så kan den här jämförelsen faktiskt bli en framgång. Så det finns ingen jämförelseparameter som är "inneboende" dålig. Snarare är poängen att hitta parametrar som belyser specifika framträdande aspekter av de valda objekten. Till exempel, när man jämför romantiken mot upplysningen, skulle kärnvärden vara en solid jämförelseparameter, eftersom det säkerligen kommer att bidra till att ge insikter om hur världsbilden förändrades från ett paradigm till ett annat. Om du vill att din jämförande uppsats ska bli en framgång, måste den absolut ha en stark organisationsstruktur. Det beror på att en effektiv jämförelse måste vara lätt för din läsare att följa. Det kan inte bara hoppa överallt på måfå, vilket inte bara är förvirrande utan också kan resultera i att läsaren glömmer vad poängen med jämförelsen var i första hand.


I allmänhet finns det två sätt på vilka du kan organisera din jämförande uppsats. I det första formatet skulle var och en av parametrarna beaktas i avsnittet för likheter och avsnittet för skillnader. I det första formatet är den jämförande uppsatsen organiserad i termer av likheter och skillnader, medan uppsatsen i det andra formatet är organiserad i termer av jämförelseparametrar. I det andra formatet skulle både likheter och skillnader beaktas inom var och en av parametersektionerna. Båda dessa format är bra, och en stark jämförande uppsats skulle kunna byggas kring båda. Det finns steg du kan följa för att säkerställa att din jämförande uppsats har alla element som krävs för att göra den bra.


Om du har valt två objekt för din jämförande uppsats, bör du börja med att fråga dig själv varför du valde dessa två objekt. Vad är det med de två föremålen som fick dig att tro att det skulle vara en bra idé att jämföra dem? Eller om du tilldelades de två objekten, varför tror du då att dessa objekt valdes ut av din professor? Poängen här är att de objekt som valts ut för en jämförande uppsats är icke-slumpmässiga. De är valda för att den specifika jämförelsen borde kunna ge intressanta insikter till skillnad från forskningsartiklar. Till exempel, om du skriver en jämförande uppsats om hundarna vs. katter, då skriver du det här ur evolutionsbiologins perspektiv? Eller skriver du det kanske för att informera potentiella djurägare som diskuterar om de vill ha en hund eller en katt?


Syftet med din uppsats kommer att avgöra vilka parametrar du kommer att välja för att jämföra dina två objekt. Det betyder att du bör ha en tilltänkt målgrupp i åtanke, och du bör även ha specifika frågor som du skulle vilja veta mer om. Kort sagt, för att utveckla effektiva parametrar för din jämförande uppsats måste du fråga dig själv varför du skriver den och vem som skulle vara intresserad av de insikter som uppsatsen producerar. Detta kan hjälpa till att säkerställa att du väljer både lämpliga objekt och lämpliga parametrar för jämförelse.


Det är mycket viktigt att du inte bara hoppar in i din jämförande uppsats och börjar skriva den utan en plan. Det är ett recept på katastrof, och jämförelserna kommer nästan säkert att bli slumpmässiga och förvirrande. Snarare bör du börja med en solid kontur. Till exempel, här är hur en disposition kan se ut för en jämförande uppsats om romantik vs. Upplysningen. I denna exempelöversikt ägnar formatet som används ett stycke till var och en av tre jämförelseparametrar, och både likheter och skillnader tas upp för var och en av dessa parametrar. Detta är den typ av logiskt flöde som du måste ha för att din jämförande uppsats ska bli bra. En jämförande uppsats är inte en plats att bli för kreativ med ditt skrivande, vare sig det gäller organisation eller stil.


Snarare bör du fokusera på att helt enkelt utföra din jämförelse, punkt för punkt och på ett sätt som är lätt för din läsare att följa. Det här kan bli lite tråkigt, så om det är ett problem för dig bör du se till att du avsätter tillräckligt med tid för att arbeta med din jämförande uppsats lite i taget. Till exempel, om din uppsats har tre parametrar, kan du skriva ett avsnitt om den första parametern idag, den andra parametern i morgon och den tredje parametern nästa dag. Det viktiga är att du ser till att du överväger vart och ett av dina två valda objekt utifrån var och en av dina valda parametrar.


Detta måste göras på ett smidigt och logiskt sätt, så att din läsare vet var du är i jämförelsen. Det ska inte finnas något att hoppa runt, och det bör inte göras något avsteg från det grundläggande formatet eller strukturen. Vi har nu kommit till slutet av den här guiden, och du borde ha en mycket bättre uppfattning om vad som gör en jämförande uppsats framgångsrik och hur du kan gå till väga för att skriva en. Det kan vara till hjälp att nu sammanfatta några av de viktigaste punkterna som har tagits upp här. De två objekten som kommer att jämföras i din jämförande uppsats bör väljas noggrant. Föremålen bör ha några delade egenskaper och vara i samma "klass" av föremål, men de bör också ha betydande skillnader som du försöker påkalla uppmärksamhet. Om objekten är för lika skulle det inte vara någon mening med jämförelsen, men om de är för olika kan det också göra jämförelsen meningslös.


Din jämförande uppsats ska inte jämföra allt mellan dina två objekt; snarare bör parametrarna väljas specifikt för att belysa specifika, framträdande likheter och skillnader. För att avgöra vilka parametrar som skulle vara effektiva måste du fråga dig själv varför du skriver din jämförande uppsats och vilken typ av insikter du avser att producera om de objekt som jämförs. Venn-diagrammet är ett verktyg som kan vara till stor hjälp för att konceptualisera din jämförande uppsats, särskilt om du är en mer visuell typ av lärande. Tabeller, rubriker och konturer fungerar också för att säkerställa att du utvecklar en stark ryggrad av logik och systematiska resonemang för din jämförande uppsats.


Dessa och andra verktyg kan till och med hjälpa dig att ompröva dina initiala val av objekt och parametrar, om du inser att betydande insikter inte produceras. Det finns två huvudsakliga sätt att strukturera en effektiv jämförande uppsats, som har beskrivits ovan. Du kan ägna ett avsnitt åt likheter och ett avsnitt till olikheter; eller så kan du dedikera ett avsnitt till var och en av jämförelseparametrarna. Det här andra alternativet är vanligtvis mer effektivt, särskilt om du är ny på jämförande uppsatser.


Men hur som helst, det är avgörande att du håller dig till ditt valda format och inte hoppar runt och förvirrar läsaren. Om du fortfarande är osäker på hur man skriver en framgångsrik jämförande uppsats, då är Ultius här för att hjälpa. Vår skribenthjälpsektion har många verktyg som det här tillgängliga för olika typer av uppsatser; vi har en enorm skribenthjälpsektion som innehåller all möjlig information om i stort sett alla skrivrelaterade frågor du kan ha; och vi har också professionella elitskribenter som kan producera en jämförande uppsats för dig om vilket ämne du väljer.


Vi finns här för dig, och om du har några ytterligare frågor om hur man skriver en jämförande uppsats, är du välkommen att höra av dig. Ultius är den pålitliga leverantören av innehållslösningar för konsumenter runt om i världen. Du läste rätt — Vi ger bort gratis stipendiepengar! Vår nästa dragning kommer att hållas snart. Ansök idag för din chans att vinna! Göra anspråk på erbjudande. Tillverkad i USA Live Chat Chatta med oss. Ultius Ny kund? Klicka här Hittade inte det du letade efter? Begär support Få hjälp via e-post. Fler alternativ ALISA Chatbot Messenger Live Chat-specialist. Skrivredigering Få ditt befintliga papper redigerat förbättrat av en erfaren proffs. Se tjänster Företagsdokument förberedande tjänster för att hjälpa dig få ett jobb. Se tjänster Antagning Nytt Kom in på din drömskola med en personlig ansökningsuppsats.


Se tjänster. Anpassad skrivning från grunden. Helt original – bara för dig. Högskoleuppsats Forskningsuppsats Capstone-projektet Avhandlingsuppsats Fler tjänster. Mer information Lär dig mer om oss Blogg Framtida skribenter Utforska vidare. Hur man skriver en jämförande uppsats En steg-för-steg-guide med instruktioner, konturer och exempel. Snabbsvarsvideo. Jämförande uppsats vs. Argumenterande uppsats. Argumenterande uppsats Jämförande uppsats Syfte Att göra ett tydligt argument för en ståndpunkt om ett givet ämne eller en handlingsplan Att belysa likheterna och skillnaderna mellan ett objekt och ett annat objekt Språkmål, första person eller tredje person, vädjar till förnuft och bevis , någon subjektiv anekdot tillåten Objektiv, tredje person, vädjar till förnuft och bevis, personlig anekdot bör undvikas Exempel på ett påstående "Det republikanska partiet är ett hot mot den långsiktiga stabiliteten och välbefinnandet i Amerika, så alla måste rösta Demokrat.


Ett Venn-diagram över människor vs. Romantik vs. Upplysningsromantik Epistemologi förnuft, logik fantasi, passion Var hände det? Västeuropa Västeuropa Värderar vetenskap, rationalitet, objektiv sanningspoesi, förtrollning, subjektiv sanning Uppstod som svar på. vidskeplig religion överlägsen rationalitet Gjorde det stora artister? Jaja. Källa s Berlin, Jesaja. Axis DSA Democratic Party Medlemskap relativt få medlemmar ett av de stora partierna Sjukvårdspolitiska värden universell täckning värden universell täckning Ekonomisk politik kräver en radikal omstrukturering av alla ekonomiska relationer tenderar att söka reformer och reglering inom kapitalismen. Källans DSA. Jämföra och kontrastera. Standardformat för en jämförande rubrik i företag.


Bra och dåligt urval av varor. Artiklar Bra eller dåliga? Bakgrund Demokrati och kommunism Bra De tillhör samma klassideologi, men de är väsentligt olika på vissa parametrar som frihet Demokrati och potatis Dåliga De tillhör inte samma klass, så det finns ingen naturlig grund för jämförelse Potatis och ris Bra De tillhör samma klass mat, och det finns en uppenbar axel för jämförelse näring. Jämförande uppsatsorganisation första formatet. Jämförande uppsatsorganisation andra formatet.

No comments:

Post a Comment