Monday, March 14, 2022

Uppsats om mångfald college

Uppsats om mångfald college



Hur man skriver en Stellar Extracurricular Activity College-uppsats. Se därför till att välja ett ämne för din uppsats som hjälper dig att skilja dig från andra sökande. Din historia, attityder, intressen, mångfald college uppsats, och kreativitet. Ett annat sätt att få ett utmärkt resultat är att ge uppsatsomskrivare ett papper som innehåller dina råa idéer och tankar. Ditt deltagande här är minimalt. Är vissa områden lite för cheesy?





relaterade länkar



College uppsatser, mångfald college uppsats. Om du söker till college har du förmodligen hört uttrycket "mångfaldsuppsats" en eller två gånger. Den här typen av uppsats skiljer sig lite från din typiska "Varför detta college? Istället för att fokusera på varför du har valt en viss skola, kommer du att skriva om din bakgrund, värderingar, gemenskap och erfarenheter – i grund och botten, vad som gör dig speciell. I den här guiden förklarar jag vad en mångfaldsuppsats är, vad skolor letar efter i den här uppsatsen och vad du kan göra för att säkerställa att din mångfaldsuppsats sticker ut. En mångfaldsuppsats är mångfald college uppsats högskoleantagningsuppsats som fokuserar på dig som individ och din relation till ett specifikt samhälle.


Syftet med denna uppsats är att avslöja vad som skiljer dig från andra sökande, inklusive vilka unika utmaningar eller barriärer du har ställts inför och hur du har bidragit till eller lärt dig av en mångfald college uppsats gemenskap av människor. Generellt sett används mångfaldskollegiets uppsats för att främja mångfald i studentkåren. Som ett resultat är parametrarna för denna uppsats vanligtvis ganska breda. Sökande kan skriva om vilken relevant gemenskap eller erfarenhet som helst. Här är några exempel på gemenskaper du kan diskutera:. Även om mångfaldsuppsatsen är ett vanligt antagningskrav på många högskolor, hänvisar de flesta skolor inte specifikt till denna uppsats som en mångfaldsuppsats. På vissa skolor är mångfaldsuppsatsen helt enkelt ditt personliga uttalande medan det på andra är en kompletterande uppsats eller kort svar.


Det är också viktigt att notera att mångfaldsuppsatsen inte är begränsad till grundutbildningsprogram. Många forskarutbildningar kräver också mångfaldsuppsatser från sökande. Så om du planerar att så småningom söka till forskarskolan, var medveten om att du kanske måste skriva ännu ett mångfaldsuttalande! Nu när du förstår vad mångfaldsuppsatser för college är, låt oss ta en titt på några provuppmaningar om mångfaldsuppsatser från faktiska collegeansökningar. Vid University of Michigan är uppsatsen om diversity college en obligatorisk kompletterande uppsats för alla förstaårsstudenter.


Välj en av de gemenskaper som du tillhör och beskriv den gemenskap och din plats i den. Precis som UM ber University of Washington studenterna om en kort svarsuppsats om ord mångfald. UW ger också råd om hur man svarar på uppmaningen. Våra familjer och samhällen definierar ofta oss och våra individuella världar. Gemenskapen kan hänvisa till din kulturgrupp, utökade familj, religiösa grupp, stadsdel eller skola, idrottslag eller klubb, arbetskamrater, etc. Beskriv världen du kommer ifrån och hur du, som en produkt av den, kan bidra till mångfalden vid University of Washington.


Tänk på att University of Washington strävar efter att skapa en gemenskap av studenter rikt olika i kulturell bakgrund, erfarenheter, mångfald college uppsats, värderingar och synpunkter. UC-systemet kräver förstaårsstudenter mångfald college uppsats välj fyra av åtta uppmaningar eller personliga insiktsfrågor och skicka in korta uppsatser på upp till ord vardera, mångfald college uppsats. Två av dessa 5 och 7 är uppsatser om mångfald som starkt betonar gemenskap, personliga utmaningar och bakgrund. För varje uppmaning ger UC-systemet tips om vad man ska skriva om och hur man skapar en övertygande uppsats. Beskriv den viktigaste utmaningen du har ställts inför och de steg du har tagit för att övervinna denna utmaning, mångfald college uppsats.


Hur mångfald college uppsats den här utmaningen påverkade dina akademiska prestationer? Saker att tänka på: En utmaning kan vara personlig eller något du har ställts inför i ditt samhälle eller skola. Varför var utmaningen viktig för dig? Det här är ett bra tillfälle att prata om eventuella hinder du har mött och vad du har lärt dig av erfarenheten, mångfald college uppsats. Fick du stöd från någon annan eller gjorde det mångfald college uppsats hantera det ensam? Om du för närvarande arbetar dig igenom en utmaning, vad gör du nu och påverkar det olika aspekter av ditt liv? Fråga dig själv till exempel, mångfald college uppsats, "Hur har mitt liv förändrats hemma, i skolan, med mina vänner eller med min familj?


Saker att tänka på: Tänk på gemenskap som en term som kan omfatta en grupp, ett team eller en plats – som din gymnasieskola, hemstad eller hem. Du kan definiera gemenskapen som du tycker är lämplig, bara se till att du pratar om din roll i den gemenskapen. Fanns det ett problem som du ville åtgärda i din gemenskap? Uppsats om mångfald college blev du inspirerad att agera? Vad har du lärt dig av din insats? Hur gynnade dina handlingar andra, samhället i stort eller båda? Arbetade du ensam eller tillsammans med andra för att initiera förändring i ditt samhälle? Tänk på ditt samhälle: hur har det hjälpt dig? Vad har du gjort för det? Freshman sökande till mångfald college uppsats University of Oklahoma som mångfald college uppsats för att kvalificera sig för en ledare, samhällstjänst eller major-baserat stipendium måste svara på två valfria, ytterligare skrivmeddelanden, varav en tar itu med mångfald.


Ordräkningen för denna prompt är ord eller mindre. University of Oklahoma är hem för en livlig, mångsidig och medkännande universitetsgemenskap som ofta kallas "OU-familjen, mångfald college uppsats. Förutom att behöva svara på uppsatserna i Common Application eller Coalition Application, mångfald college uppsats, sökande till Duke University kan men behöver inte lämna in korta svar på två uppmaningar, som båda är uppsatser för diversity college. Det maximala antalet ord för varje är ord.


Duke University söker en begåvad, engagerad studentkår som förkroppsligar det breda utbudet av mänsklig erfarenhet; vi tror att mångfalden hos våra elever gör vårt samhälle starkare. Om du vill dela ett perspektiv du tar med eller mångfald college uppsats du har behövt hjälpa oss att förstå dig bättre – kanske relaterat till ett samhälle du tillhör eller din familj eller kulturell bakgrund – vi uppmuntrar dig mångfald college uppsats göra det. Riktiga människor läser din ansökan, och vi vill göra vårt bästa för att förstå och uppskatta de riktiga människor som ansöker till Duke.


Dukes engagemang för mångfald och inkludering inkluderar könsidentitet och sexuell läggning. Om du vill dela med dig mer om någon av dem, och inte har gjort det någon annanstans i ansökan, inbjuder vi dig att göra det här. På Pitzer måste nybörjare använda den gemensamma ansökan och svara på en av två kompletterande uppsatser. En av dessa uppmaningar är en uppmaning om mångfaldsuppsats som ber dig att skriva om ditt samhälle, mångfald college uppsats. På Pitzer, mångfald college uppsats, fem kärnvärden särskiljer vårt förhållningssätt till utbildning: socialt ansvar, interkulturell förståelse, tvärvetenskapligt lärande, mångfald college uppsats, studentengagemang och miljömässig hållbarhet.


Som förändringsagenter använder våra elever dessa värderingar för att skapa lösningar på vår världs utmaningar. Reflekterar över ditt engagemang under hela gymnasiet eller inom samhället, hur har du engagerat dig i en av Pitzers kärnvärden? Vid University of North Carolina måste både nybörjare och sökande lämna in korta svar på två av fyra uppmaningar. Den ena är en uppsatsuppmaning om mångfald college som vill mångfald college uppsats mer om hur din bakgrund påverkar ditt nuvarande jag. Beskriv en aspekt av din identitet, till exempel din religion, kultur, ras, sexuella eller könsidentitet, affinitetsgrupp, etc.


Hur har denna aspekt av din identitet format ditt liv mångfald college uppsats än så länge? Många högskolor och universitet, som Purdue University, använder den gemensamma ansökan och dess uppsatser. En av dess uppsatser är för en mångfaldsuppsats, som kan vara allt från till ord. Denna uppmaning har ett starkt fokus på den sökandes identitet, intressen och bakgrund. Vissa elever har en bakgrund, identitet, intresse eller talang som är så meningsfull att de tror att deras ansökan skulle vara ofullständig utan den. Om detta låter som du, vänligen dela din historia.


ApplyTexas liknar den vanliga applikationen men används endast av offentliga högskolor och universitet i delstaten Texas. Ansökan innehåller flera uppsatser, mångfald college uppsats, varav en är en uppsats om mångfaldskollegium som ber dig att utveckla din miljö, ett samhälle och din mångfald college uppsats identitet. Uppsats B: De flesta elever har en identitet, ett intresse eller en talang som definierar dem på ett väsentligt sätt. berätta för oss om dig själv. Uppsats om mångfald college det röda äpplet. Med mångfaldsuppsatsen, vad högskolor vanligtvis vill mest är att lära sig mer om dig, inklusive vilka erfarenheter som har gjort dig till den person du är idag och vilka unika insikter du kan erbjuda skolan.


Men vilka typer av specifika egenskaper letar skolor efter i en mångfaldsuppsats? För att svara på detta, låt oss titta på vad skolorna själva har sagt om högskoleuppsatser. Även om inte många högskolor ger råd specifika för mångfaldsuppsatsen, ger många tips för hur man skriver en effektiv högskoleuppsats i allmänhet. Till exempel, här är vad Dickinson College hoppas att se i sökandes högskoleuppsatser:. Det kan vara banala råd, men det är också sant. Antagningsrådgivare utvecklar ett sjätte sinne om mångfald college uppsats författare som är autentiska.


Du kommer att få poäng för att vara seriös och trogen dig själv. Autenticitet är nyckeln till att skriva en effektiv mångfaldsuppsats. Kom ihåg: antagningskommittéer läser tusentals ansökningar, så att de kan upptäcka en falsk historia en mil bort. Därefter, här är vad Wellesley College säger om syftet med högskoleuppsatser:. Det är viktigt att inte bara vara autentisk utan också visa upp "vad som skiljer dig" från andra sökande – det vill säga vad som gör dig till dig, mångfald college uppsats. Detta är särskilt viktigt när du tänker på hur många ansökningar antagningskommittéer går igenom varje år. Om du inte sticker ut på något positivt sätt kommer du sannolikt att hamna i skiten och avsevärt minska eller till och med eliminera dina chanser att bli antagen.


Och slutligen, här är några råd från University of Michigan om att skriva uppsatser för college:. Din högskoleuppsats kommer att vara en av nästan 50 som vi kommer att läsa i antagningen – använd den här möjligheten till din fördel, mångfald college uppsats. Din uppsats ger oss insikter om din personlighet; det hjälper oss att avgöra om din relation med skolan kommer att vara ömsesidigt fördelaktig. Så berätta för oss vilken fakultet du skulle vilja arbeta med, eller vilken forskning du är intresserad av. Berätta varför du är en ledare – eller hur du övervann motgångar i ditt liv. Berätta varför det här är skolan för dig. Berätta din historia. Sammantaget är de viktigaste karakteristiska högskolorna som letar efter i mångfaldsuppsatsen såväl som i alla högskoleuppsatser du skickar in mångfald college uppsats. Högskolor vill veta vem du är och hur du kom hit; de vill också se vad som gör dig minnesvärd och vad du kan ta med dig till skolan.


Kaffe krävs inte för att skriva en utmärkt mångfaldsuppsats. Här är några tips som hjälper dig att skriva en uppsats om mångfald och öka dina chanser att bli antagen till college.





den absolut sanna dagboken för en deltidsindisk uppsats



Experterna kommer att utföra alla uppgifter med hög professionalism. Det är enkelt att leta efter tjänster som hjälper dig med din ansökan. Skriv bara "skriv min uppsats åt mig" så visas flera frågor. Vad exakt gör den här tjänsten? Du kan välja mellan olika alternativ. Till exempel, om du är osäker, med brist på tankar, avsaknad av cool bakgrund för att imponera på en läsare, kan du hjälpa till med uppsatsförfattare. Han kommer att göra uppgiften från början, redigera den och överlämna ett färdigt resultat till dig. Ditt deltagande här är minimalt. Om du har några idéer att dela med dig av, hjälper uppsatsskrivare dig att forma dem. Att kontrollera det befintliga arbetet är lika viktigt som att skriva ett nytt. Endast en expert kan upptäcka ett misstag eller onödiga delar i uppsatsen.


Oavsett vilken typ av hjälp du väljer den bästa tjänsten för uppsatsskrivande kommer inte att tvinga dig att betala mer för något du inte behöver. Det är de som ringer och bestämmer vilken typ av hjälp som behövs. Du kanske till och med säger "Jag kommer att skriva min uppsats mycket bättre än någon annan". Om du bestämt dig för att arbeta med ansökan själv, var redo att tredubbla din uppsats innan du skickar den till kommittén. Beskriv den viktigaste utmaningen du har ställts inför och de steg du har tagit för att övervinna denna utmaning. Hur har denna utmaning påverkat dina akademiska prestationer? Saker att tänka på: En utmaning kan vara personlig eller något du har ställts inför i ditt samhälle eller skola. Varför var utmaningen viktig för dig? Det här är ett bra tillfälle att prata om eventuella hinder du har mött och vad du har lärt dig av erfarenheten.


Fick du stöd från någon annan eller skötte du det ensam? Om du för närvarande arbetar dig igenom en utmaning, vad gör du nu och påverkar det olika aspekter av ditt liv? Fråga dig själv till exempel: "Hur har mitt liv förändrats hemma, i skolan, med mina vänner eller med min familj? Saker att tänka på: Tänk på gemenskap som en term som kan omfatta en grupp, ett team eller en plats – som din gymnasieskola, hemstad eller hem. Du kan definiera gemenskapen som du tycker är lämplig, bara se till att du pratar om din roll i den gemenskapen. Fanns det ett problem som du ville åtgärda i din gemenskap? Varför blev du inspirerad att agera? Vad har du lärt dig av din insats? Hur gynnade dina handlingar andra, samhället i stort eller båda?


Arbetade du ensam eller tillsammans med andra för att initiera förändring i ditt samhälle? Tänk på ditt samhälle: hur har det hjälpt dig? Vad har du gjort för det? Freshman-sökande till University of Oklahoma som vill kvalificera sig för en ledare, samhällstjänst eller major-baserat stipendium måste svara på två valfria, ytterligare skrivuppmaningar, varav en tar itu med mångfald. Ordräkningen för denna prompt är ord eller mindre. University of Oklahoma är hem för en livlig, mångsidig och medkännande universitetsgemenskap som ofta kallas "OU-familjen. Förutom att behöva besvara uppsatserna för Common Application eller Coalition Application, kan sökande till Duke University, men behöver inte skicka in korta svar på två uppmaningar, som båda är uppsatser för diversity college.


Det maximala antalet ord för varje är ord. Duke University söker en begåvad, engagerad studentkår som förkroppsligar det breda utbudet av mänsklig erfarenhet; vi tror att mångfalden hos våra elever gör vårt samhälle starkare. Om du vill dela ett perspektiv du kommer med eller erfarenheter du har haft för att hjälpa oss att förstå dig bättre – kanske relaterat till ett samhälle du tillhör eller din familj eller kulturella bakgrund – uppmuntrar vi dig att göra det. Riktiga människor läser din ansökan, och vi vill göra vårt bästa för att förstå och uppskatta de riktiga människor som ansöker till Duke. Dukes engagemang för mångfald och inkludering inkluderar könsidentitet och sexuell läggning. Om du vill dela med dig mer om någon av dem, och inte har gjort det någon annanstans i ansökan, inbjuder vi dig att göra det här.


På Pitzer måste nybörjare använda den gemensamma ansökan och svara på en av två kompletterande uppsatser. En av dessa uppmaningar är en uppmaning om mångfaldsuppsats som ber dig att skriva om ditt samhälle. På Pitzer särskiljer fem kärnvärden vår inställning till utbildning: socialt ansvar, interkulturell förståelse, tvärvetenskapligt lärande, studenters engagemang och miljömässig hållbarhet. Som förändringsagenter använder våra elever dessa värderingar för att skapa lösningar på vår världs utmaningar. Reflekterar över ditt engagemang under hela gymnasiet eller inom samhället, hur har du engagerat dig i en av Pitzers kärnvärden?


Vid University of North Carolina måste både nybörjar- och överföringssökande skicka in korta svar på två av fyra uppmaningar. Den ena är en uppsats för mångfaldskollegium som vill veta mer om din bakgrunds inflytande på ditt nuvarande jag. Beskriv en aspekt av din identitet, till exempel din religion, kultur, ras, sexuella eller könsidentitet, affinitetsgrupp, etc. Hur har denna aspekt av din identitet format dina livserfarenheter hittills? Många högskolor och universitet, som Purdue University, använder den gemensamma applikationen och dess uppsatser. En av dess uppsatser är för en mångfaldsuppsats, som kan vara allt från till ord.


Denna uppmaning har ett starkt fokus på den sökandes identitet, intressen och bakgrund. Vissa elever har en bakgrund, identitet, intresse eller talang som är så meningsfull att de tror att deras ansökan skulle vara ofullständig utan den. Om detta låter som du, vänligen dela din historia. ApplyTexas liknar den vanliga applikationen men används endast av offentliga högskolor och universitet i delstaten Texas. Ansökan innehåller flera uppsatsuppmaningar, varav en är en uppsatsuppmaningar för mångfaldskollegium som ber dig att utveckla din miljö, ett samhälle och din personliga identitet. Uppsats B: De flesta elever har en identitet, ett intresse eller en talang som definierar dem på ett väsentligt sätt.


berätta för oss om dig själv. Var det röda äpplet. Med mångfaldsuppsatsen, vad högskolor vanligtvis vill mest är att lära sig mer om dig, inklusive vilka erfarenheter som har gjort dig till den person du är idag och vilka unika insikter du kan erbjuda skolan. Men vilka typer av specifika egenskaper letar skolor efter i en mångfaldsuppsats? För att svara på detta, låt oss titta på vad skolorna själva har sagt om högskoleuppsatser. Även om inte många högskolor ger råd specifika för mångfaldsuppsatsen, ger många tips för hur man skriver en effektiv högskoleuppsats i allmänhet. Till exempel, här är vad Dickinson College hoppas att se i sökandes högskoleuppsatser:.


Det kan vara banala råd, men det är också sant. Antagningsrådgivare utvecklar ett sjätte sinne om essäförfattare som är autentiska. Du kommer att få poäng för att vara seriös och trogen dig själv. Autenticitet är nyckeln till att skriva en effektiv mångfaldsuppsats. Kom ihåg: antagningskommittéer läser tusentals ansökningar, så att de kan upptäcka en falsk historia en mil bort. Därefter, här är vad Wellesley College säger om syftet med högskoleuppsatser:. Det är viktigt att inte bara vara autentisk utan också visa upp "vad som skiljer dig" från andra sökande – det vill säga vad som gör dig till dig. Detta är särskilt viktigt när du tänker på hur många ansökningar antagningskommittéer går igenom varje år. Om du inte sticker ut på något positivt sätt, kommer du sannolikt att hamna i skiten, vilket avsevärt minskar eller till och med eliminerar dina chanser att bli antagen.


Och slutligen, här är några råd från University of Michigan om att skriva uppsatser för college:. Din högskoleuppsats kommer att vara en av nästan 50 som vi kommer att läsa i antagningen – använd den här möjligheten till din fördel. Din uppsats ger oss insikter om din personlighet; det hjälper oss att avgöra om din relation med skolan kommer att vara ömsesidigt fördelaktig. Så berätta för oss vilken fakultet du skulle vilja arbeta med, eller vilken forskning du är intresserad av. Berätta varför du är en ledare – eller hur du övervann motgångar i ditt liv. Berätta varför det här är skolan för dig. Berätta din historia. Sammantaget är de viktigaste karakteristiska högskolorna som letar efter i mångfaldsuppsatsen såväl som i alla högskoleuppsatser du skickar in autenticitet.


Ledarskapet var påtvingat mig i ung ålder. Från att behöva vaka över min lillasyster till att laga middag tre kvällar i veckan, jag har aldrig levt ett perfekt förortsliv. Istället tillbringade jag min barndom med att navigera i juridiska hinder, axla familjeansvar och motvilligt delta i terapisessioner som beordrats av domstol. Samtidigt försökte jag få anständiga betyg och behålla mina colombianska rötter och spanska flytande nog för att åtminstone delvis kommunicera med mina morföräldrar, som båda talar lite engelska. Även om min barndom hade sina ljusa och glädjefulla stunder, var mycket av den tung och skulle ha varit utmattande för alla barn att bära.


Jag växte upp snabbt. Men det ansvar jag tog på mig hemma förberedde mig att leda och arbeta flitigt, vilket gjorde att jag kunde använda dem senare i livet. Kort efter att jag tillsattes valdes jag till Freshman Vice President, en roll som gav mig ansvaret för att marknadsföra evenemang, delegera dagliga kontorsuppgifter, samarbeta med administrationen om nya skolinitiativ och planera resor och insamlingar. Även om det krävde ett stort ansvar, förberedde min barndom att hjälpa min mamma att sköta vårt hushåll mig att bli framgångsrik i rollen. När jag såg mina klasskamraters glada miner efter en stor händelse kände jag mig stolt över att veta att jag hade gjort en liten skillnad för dem.


Att se projekt till ett framgångsrikt resultat var spännande. Jag njöt av min tid och mitt ansvar så mycket att jag arbetade alla fyra åren på gymnasiet och fortsatte att bli Executive Vice President. När jag fick framgång i gymnasiet började min mamma och morföräldrar prata mer om livet de mötte innan de emigrerade från Colombia. För att få bättre kontakt med dem tog jag en rad spanska språkkurser för att återfå mitt flytande. Efter att ha gått igenom min presentation om Bendiceme Ultima Välsigna mig, Ultima, av Rudolofo Anaya med min mormor, kramade hon min hand och berättade historien om hur min familj tvingades bort från sitt hem för att leva fri från religiös förföljelse.


Jag kände att mycket av det raderades ut med min förlust av vårt modersmål. I grundskolan lärde jag mig engelska bäst eftersom jag var omgiven av den i klassen. Spanska var svårare att förstå utan en formell utbildning, och min familj uppmanade mig att bli flytande i engelska så att jag kunde vara till bättre hjälp för dem på så olika platser som statliga myndigheter och livsmedelsbutiker. När jag var gammal nog att känna igen den stora delen av min identitet som fortfarande bottnade i att jag var colombian, var det utmanande att koppla ihop dessa två sidor av vem jag var. Med tiden har jag kunnat förena de två i sammanhanget av mina ambitioner. Jag hittade syfte och tillfredsställelse genom elevrådet, och jag visste att jag kunde hjälpa andra familjer som min egen om jag arbetade i lokala myndigheter.


Genom att arbeta genom stadskontor som adresserar boende, utbildning och stöd till överlevande av övergrepp i barndomen, skulle jag kunna ge andra samma friheter och möjligheter som min familj har haft i detta land. Att göra det skulle också hjälpa mig att hedra mina rötter som första generationens amerikan. Jag har varit ledare i hela mitt liv. Både på Harvard och efter examen vill jag fortsätta den trenden. Jag hoppas kunna arbeta volontär med organisationer som delar mina mål. Jag vill ge råd till politiker om beslutsfattande som ska göra barn och nya invandrare tryggare och tryggare. När min familj var som värst gav mitt samhälle tillbaka. Jag hoppas kunna ge den gåvan till kommande generationer. Jag förstod aldrig kraften i gemenskapen förrän jag lämnade hemmet för att gå med sju främlingar i den ecuadorianska regnskogen. Även om vi flög in från avlägsna hörn av U.


Väl hemma i min övervägande konservativa förort hade mina grannar borstat bort miljöhänsyn. I motsats till detta var dessa sju främlingar förtjusta i fågelskådning, ljusnade vid omnämnandet av medicinsk trädsaft och förstod varför jag en gång sprang över en fyrfilig motorväg för att hämta kasserade ölburkar. Deras historia liknade knappt min, ändå stämde våra värderingar intimt. Vi tvekade inte att skämta om kulmyror, forsa om trädbarkens mångsidighet eller diskutera materialismens destruktiva konsekvenser. Tillsammans låter vi våra inre trädkramare springa fritt. Under det korta livet i vårt lilla samhälle gjorde vi det vi trodde var omöjligt.


Efter en vecka av stimulerande samtal och introspektiva avslöjanden om att engagera människor från våra hemstäder i miljöförespråkande, utvecklade vi en gemensam beslutsamhet att ägna våra liv åt denna sak. Jag tittade hoppfullt bakom mig, bara för att se mina elever stå frusna som statyer, rädslan i deras ögon lika tydlig som isen de vajade på. Min första dag som Learn-to-Skete-coach blev inte som planerat. Men mitt i min frustration slogs jag av hur mycket mina elever påminde mig om mig själv som ung skridskoåkare. När jag var sju hade jag fascinerats av olympiska artister som gjorde spännande höga hopp och svindlande snurr med uppenbar lätthet, och jag drömde om att en dag göra detsamma. Trots det förblev min tränare osvikligt optimistisk, motiverade mig genom mina värsta spill och lärde mig att hitta möjligheter i misslyckanden.


Jag minns dagen då en frustrerad anställd riktade Oliver, en särskilt tveksam ung skridskoåkare, mot mig, i hopp om att mitt tålamod och stadiga uppmuntran kunde hjälpa honom att förbättras. Jag upptäckte dock snart att detta bara ökade hans rädsla för att glida på egen hand, så jag ändrade mitt tillvägagångssätt och gjorde lektionerna så spännande som möjligt i hopp om att han skulle fånga skridskofelet och lyfta.

No comments:

Post a Comment