Thursday, March 3, 2022

Atticus finch uppsats

Atticus finch uppsats



Atticus är ett utmärkt exempel på detta. Du är här: Hem Gratis uppsats Atticus Finch Character From To Kill a Mockingbird. Atticus blir aldrig arg på invånarna i Maycomb. To Kill a Mockingbird är en välkänd roman skriven av Atticus finch uppsats Lä, atticus finch uppsats, som föddes i Monroeville, Alabama. Atticus försöker förklara för Scout att hon inte bara kan döma människor, för hon har inte sett den andras syn på situationen. Atticus är en mönstermedborgare och även en normal person.





Postnavigering



I varje samhälle ser människor sig själva antingen om eller under andra. Atticus Finch är en respektabel person i Maycomb, Alabama. Han har en så klok och förnuftig syn på livet. Han lär sig av sina misstag och försöker vara rättvis och tolerant. Han är inte bara en god medborgare utan också en bra förälder till sina barn, Jeremy och Jean Louise [Scout]. Han är aldrig nedlåtande mot andra och försöker alltid se i deras synvinkel. Atticus försöker atticus finch uppsats till Scout att hon inte bara kan döma människor, för det har hon inte atticus finch uppsats andra personers syn på situationen. Atticus försöker leda sina barn i rätt riktning och förstå vad han gör och varför han gör det.


Du vinner sällan, men ibland gör du det. Dubose vann, alla nittioåtta pounds av henne, atticus finch uppsats. Enligt hennes åsikter dog hon tack vare ingenting och ingen. Atticus försökte förklara orsakerna till sina straff för Jem, att det hade lärt honom en läxa och visat honom den sanna formen av mod. Atticus vet att det på grund av fallet kommer att bli mycket negativt prat om honom och hans klient av en annan ras. Han försöker vägleda sina barn att ignorera detta samtal och se vilka människorna som pratar så här verkligen är, atticus finch uppsats.


Hur folk pratar om Atticus är orättvist och dömande, för Atticus gör bara det han tror är rätt. Atticus är advokat i Maycomb. Han får i uppdrag att försvara en afroamerikan som anklagas för att ha våldtagit en vit kvinna. När människorna i Maycomb upptäcker detta börjar skvallret. Dubose är en grym gammal kvinna, men också granne med Atticus. Även om Atticus behandlar henne med största respekt, fortsätter hon att prata respektlöst om hans fall och hans familj. Bob Ewell, vem atticus finch uppsats vittnet för fallets offer, har ett agg mot Atticus och hans val i fallet. Bob Ewell förväntade sig helt enkelt att Atticus inte skulle försvara Tom Robinson och inte tro honom ens ett dugg, atticus finch uppsats. Bob Ewell verkar tro att Atticus inte har rätt att försvara Tom, för möjligheten att Atticus skulle kunna bevisa att offret, Mayella Ewell, ljuger och att Tom Robinson inte alls hade överfallit henne.


När fallet fortsätter så fortsätter Bob Ewell, även när fallet avslutas fortsätter Bob Ewell att trakassera Atticus. Atticus verkar avstå från att slåss med Bob Ewell oavsett hur långt han går. Atticus är en mycket konservativ person som inte ser något behov av att engagera sig i den omogne Bob Ewell, atticus finch uppsats. Atticus är en mönstermedborgare och även en normal person. Som alla andra han dömer atticus finch uppsats kritiserar men behåller det också själv. Han håller inte med om hur folk hanterar sina åsikter. Budskapet är att hålla dina sårande åsikter för dig själv, men om du har hjälpsamma eller vänliga åsikter som är klokt att dela så gör det. Atticus är ett utmärkt exempel på detta. Oavsett hur grym Bob Ewell var eller hur konstig och ovanlig Arthur Radely var, tog han aldrig ens på sig att döma dem högt även om andra gjorde det.


Det hade till och med kommit till den punkt där Atticus hade försvarat dessa andra karaktärer på ett sätt. Människor är en dömande art, det är vår natur, Atticus Finch vägrar dock att vara så grym och ovänlig som andra kan vara, atticus finch uppsats. Jag är Edwin! Vill du få en skräddarsydd uppsats? Vad sägs om att få en skräddarsydd? Hoppa till innehållet Människor är dömande vart du än går. atticus finch uppsats nu. Relaterade inlägg: Att döda en mockingbird studiefrågor Essä Bob och det onaturliga berget Atticus finch uppsats Att döda en Mockingbird-uppsats Att döda en Mockingbird-uppsats Atticus, the GOAT Atticus Finch: Beröm eller begrunda uppsats A Heroes Journey Essay Marknadsföring av nya idéer Uppsats Bob Fallstudie Uppsats Atticus Finch Essay.


Föregående Tidigare inlägg: Health Care Fraud and Abuse Essay. Nästa Nästa inlägg: Patriot Act of Essay. Kolla in det, atticus finch uppsats.





välskriven uppsats



Dubose vann, alla nittioåtta pounds av henne. Enligt hennes åsikter dog hon tack vare ingenting och ingen. Atticus försökte förklara orsakerna till sina straff för Jem, att det hade lärt honom en läxa och visat honom den sanna formen av mod. Atticus vet att det på grund av fallet kommer att bli mycket negativt prat om honom och hans klient av en annan ras. Han försöker vägleda sina barn att ignorera detta samtal och se vilka människorna som pratar så här verkligen är. Hur folk pratar om Atticus är orättvist och dömande, för Atticus gör bara det han tror är rätt. Atticus är advokat i Maycomb. Han får i uppdrag att försvara en afroamerikan som anklagas för att ha våldtagit en vit kvinna. När människorna i Maycomb upptäcker detta börjar skvallret. Dubose är en grym gammal kvinna, men också granne med Atticus.


Även om Atticus behandlar henne med största respekt, fortsätter hon att prata respektlöst om hans fall och hans familj. Bob Ewell, som är vittne till offret i fallet, har ett agg mot Atticus och hans val i fallet. Bob Ewell förväntade sig helt enkelt att Atticus inte skulle försvara Tom Robinson och inte tro honom ens ett dugg. Bob Ewell verkar tro att Atticus inte har rätt att försvara Tom, för möjligheten att Atticus skulle kunna bevisa att offret, Mayella Ewell, ljuger och att Tom Robinson inte alls hade överfallit henne. När fallet fortsätter så fortsätter Bob Ewell, även när fallet avslutas fortsätter Bob Ewell att trakassera Atticus. Atticus verkar avstå från att slåss med Bob Ewell oavsett hur långt han går.


Atticus är en mycket konservativ person som inte ser något behov av att engagera sig i den omogne Bob Ewell. Atticus är en mönstermedborgare och även en normal person. Som alla andra dömer och kritiserar han men behåller det också själv. Han håller inte med om hur folk hanterar sina åsikter. Budskapet är att hålla dina sårande åsikter för dig själv, men om du har hjälpsamma eller vänliga åsikter som är klokt att dela så gör det. Han angav en hel del väsentliga punkter samtidigt som hans röst hade gott om tro; lita på att juryn fattade ett av de bästa besluten, som fick rättssalen att röra på sig och detta skapade användbara känslor.


Atticus Finch gör ett bra jobb med att presentera ett logiskt argument samtidigt som han backar upp allt han säger. Atticus Finch visar dessutom etos i sitt tal genom sin ton och elegans som också har en stor inverkan på hans tittare. Atticus Finch som har levt på denna tradition under hela denna tid av segregation ger honom också en känsla av vad Tom Robinson och hans tittare kände. Hon frestade en neger. Hon var vit och hon frestade en neger. Genom hela talet låter Atticus väldigt professionellt och utbildad om kunskapen han talar om, han verkar som om han investerat mycket av sin tid i det ena fallet och är inställd på att befria Tom Robinson.


Atticus använder sig av just detta påstående för att ha förmågan att lyfta vikten av att upprätthålla jämlikhet och opartiska åsikter för juryn och visa sin förståelse för domstolssystemet. Atticus Finch, genom att använda etos; har bekräftat sig för sin publik. Jag känner att om jag befann mig i publiken under den tid som Atticus Finch höll sitt slutargument skulle jag vara helt och fullständigt övertygad eftersom han i talet använder de retoriska vädjanden patos, logotyper och etos mycket väl som gjorde att hans tal matchade och koppla ihop. Verk som citeras för att döda en Mockingbird.

No comments:

Post a Comment