Tuesday, March 1, 2022

In i den vilda analysuppsatsen

In i den vilda analysuppsatsen



Madness and the Freedom to Live: Into the Wild. Med hjälp av Jan Burres kunde Chris avvärja svält under en kort period och göra bekantskap med många andra. Allusioner: Det finns anspelningar på många olika litterära verk som har publicerats. In i den vilda analysuppsatsen utveckla nära band med många, in i den vilda analysuppsatsen, ingen kunde avskräcka honom från att fortsätta sin upprörande resa. Parafraseringsverktyg Parafrasera min uppsats. McCandless läste många litteraturverk inklusive de skrivna av Leo Tolstoy, Henry David Thoreau och Jack London. Christopher McCandless vs Jon Krakauer, som ursprungligen fick i uppdrag att skriva en artikel om Christopher McCandless, Jon Krakauer, en berömd friluftsskribent kände sig djupt fascinerad och sympatiserad med denna unga främmande man som han delade en hel del gemensamma drag med.





Into the Wild Analysis Essay Exempel



Hans namn var Christopher Johnson McCandless. För vissa leder samhället honom att göra dessa, och för vissa leder hans föräldrar honom att dö på detta sätt. Men enligt mig var allt hans fel. Chris var en pojke som inte visste att förlåta någon eller något, vilket fick honom att förlora vänner på college. Vad som än händer mellan människor bör de alltid förlåta varandra att fortsätta sina relationer eller vänskap. Men Chris oförmåga att förlåta någon fick honom att isolera sig på högskolan och i samhället. Som ett resultat av denna isolering valde Chris att gå ut i vildmarken ensam. Han var en introvert typ av person.


Och hans relationer med sina vänner verkar vara ytliga. Denna isolering orsakades av hans oförmåga att förlåta och hans egenskap av att vara en introvert typ av person. Dessa två fakta påverkade hans liv direkt eftersom den som isolerar sig från sina vänner och samhället kan göra farliga saker. Och det farliga som han har gjort verkade vara att fly ut i vildmarken. Beställ anpassad uppsats Into the Wild Critical Analysis med gratis plagiatrapport. Så det mest affektiva faktum för honom att isolera sig från samhället och därför fly ut i naturen var hans oförmåga att förlåta. Och efter att ha lärt sig det förlorar Chris all respekt och all kärlek han hade till sina föräldrar.


Alla behöver en andra chans och därför förtjänar alla att få förlåtelse. Det samhälle som Chris brukade levde bestod av människor som hade olika idéer med Chris. De var materialistiska, men Chris var det inte; de gillade regler men Chris hatade regler; de tror att glädje härrör från mänskliga relationer, men Chris tror att glädje härrör från naturen. Men om personen vill vara lycklig kan han vara lycklig i alla förhållanden. Men för att kunna göra det och vara lycklig överallt måste den personen acceptera människorna med deras egenskaper och ska inte försöka förändra dem, den personen ska vara optimistisk och viktigast av allt in i den vilda analysuppsatsen person måste glömma och förlåta de andra människorna som lever i samhället.


Och jag vet att du också har dina problem med kyrkan. Men det finns någon slags större sak som vi alla kan uppskatta, och det låter som att du inte har något emot att kalla det Gud. Men när du förlåter, älskar du. Och när du älskar lyser Guds ljus över dig. För av sina erfarenheter vet han att det är viktigt att förlåta och han vet också att Chris kommer att bli glad om han lär sig att förlåta. Men Chris valde det enkla sättet som är att fly från samhället istället för att försöka vara en del av det samhället genom att lära sig att förlåta och glömma. Om han hade hittat ett sätt att förlåta sina föräldrar och samhället för deras misstag skulle han ha gått så extremt för att hitta sig själv?


Den här uppsatsen skrevs av en studiekamrat. Du kan använda den som exempel när du skriver din egen uppsats eller använda den som källa, men du måste citera den, in i den vilda analysuppsatsen. Utforska hur människokroppen fungerar som en enhet i harmoni för att leva. Into the Wild Kritisk analys. Gratis uppsatser - PhDessay. com, 12 maj, tillgänglig 7 januari, comMay Chris McCandless är en unikt anmärkningsvärd person av ett stort antal anledningar. De flesta skulle överväga vilken person som helst som donerade sitt liv. Krakauer introducerar oss för Everett Reuss och de irländska munkarna.


En ung man, in i den vilda analysuppsatsen, att leva i en bekväm civiliserad miljö lämnar samhället och alla fördelar som han hade bakom sig för att bygga ett nytt liv. Romanen Into the Wild. Jon Krakauers facklitteratur In i den vilda analysuppsatsen the Wild utforskar mysteriet kring Christopher McCandless och hans liv. Jakten på lycka Varje individ är unik. Många individer vill få en stat in i den vilda analysuppsatsen lycka. Efter att ha läst Walden, av Henry D. Thoreau och när jag såg filmen med titeln Into The Wild, skriven av Sean Penn, insåg jag hur lika och olika båda huvudkaraktärerna var.


I filmen, Into the Wild, övergav högskoleexamen, Chris McCandless, sina materiella ägodelar och hela sina besparingar för att söka naturen, en känsla av anknytning och sann mening. Regissören. Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Doktoranduppsats Personliga känslor Förlåtelse i det vilda Kritisk analys, in i den vilda analysuppsatsen. Beställ originaluppsatsprov speciellt för dina uppdragsbehov. få anpassad uppsats. Into the Wild: Chris McCandless. Uppsatstyp Kritisk analys, in i den vilda analysuppsatsen. Informativ uppsats om Into the Wild. Madness and the Freedom to Live: Into the Wild. Into the Wild Paper. Into the Wild Essay: Översikt. Into the Wild och Walden. Analysera Into The Wild-uppsatsen. Into the Wild av Christopher McCandlesss. Liknande ämnen Oregon Trail Titanic Remember the Titans Gattaca Baraka Cinema Begåvad och talangfull Letar efter Alibrandi Några bra män Blod Diamantkatt på ett varmt plåttak Självförtroende Aggression Vatten för elefanter Hollywood Hybridkonflikt In i den vilda analysuppsatsen Alice i Underlandet Dr Strangelove.


Spara tid och låt våra verifierade experter hjälpa dig. Anställ författare.





kort essä om moder teresa



Därför erbjuder Gallien att köpa Alex några redskap för att förbättra hans chanser att överleva. När Alex ger sig av på äventyr ger Gallien Alex sitt telefonnummer och säger åt honom att ringa om han klarar sig levande. Nästan 5 månader senare den 6 september anländer Ken Thompson, Gordon Samel och Ferdie Swanson till en trasig buss. På platsen för den övergivna bussen hittas ett nedbrutet lik. Detta olyckliga börjar till och med undersökningen och historien om en man som heter Chris McCandless, en ung man som omkom när han var tjugofyra. McCandless växte upp i ett rikt Virginia och var en mycket begåvad idrottare och en smart individ. Efter examen från gymnasiet tillbringade McCandless sin sommar genom att ta en roadtrip över landet.


När han återvänder ändrar han sitt humör eftersom han upptäckte att hans far i hemlighet hade en andra familj under sin barndom. McCandless återvänder snart hem och börjar skolan på Emory, men hans bitterhet över att han inte fick veta om en så viktig hemlighet blev gradvis värre och värre. Som senior körde han bort de flesta av sina vänner och höll knappt kontakten med sina föräldrar. Som en sista symbol för sin beslutsamhet att lämna sitt tidigare liv bakom sig, överger han sitt riktiga namn och byter namn till Alexander Supertramp. När han reser längre och längre ner på den äventyrsväg han skapat för sig själv, möter McCandless och påverkar drastiskt många människor. Även om han utvecklade nära band med många, kunde ingen avskräcka honom från att fortsätta sin upprörande resa.


När McCandless reser runt och ut i naturen, för han en personlig dagbok och tar bilder för att dokumentera platserna han har varit. Isolerad från samhället överlever McCandless i vildmarken med minimal mat och utrustning. Så snart han är klar med ett äventyr, bestämmer han sig för ett kort återvänt samhälle för att tjäna lite inkomst och köpa tillräckligt med förnödenheter för hans nästa vilda uppdrag. Innan han gick bort hade han besökt många områden som Las Vegas och San Diego I början av sitt äventyr gör Chris bekantskap med Wayne Westerberg, ägaren till en spannmålshiss i Carthage, South Dakota.


Efter den första avresan kommer Chris tillbaka några veckor senare för att arbeta för Wayne för att generera lite inkomst. Han bestämmer sig snart för att ro nerför Coloradofloden till Kaliforniens golf och smyger in i Mexiko. Den 11 januari blir han nästan övermannad i en kraftig storm, och efter att ha lyckats överleva bestämmer han sig för att återvända norrut. När han återvänder fångas han av immigrationsmyndigheterna, men han lyckas övertyga dem att släppa honom. Han anländer snart till Bullhead City, Arizona i början av oktober där han arbetar på McDonalds. Medan han vistas i Bullhead City, campar Chris utanför staden en man som heter Charlie, som han träffade på en toalett. När han äntligen lämnar Bullhead City, åker han för att besöka Jan Burres och Bob på Niland Slabs.


Strax efter att han lämnat Jan slår Chris upp läger i Anza-Borrego Desert State Park. En dag när han vandrar tillbaka från en proviantresa får han skjuts av en åttioårig man som heter Ronald Franz som tycker att Chris verkar vara en bra person. Under de närmaste veckorna spenderar de mycket tid tillsammans. De kör till Colorado tillsammans, och Franz tycker att han är väldigt ledsen när Chris lämnar honom. Den sista resan han någonsin gjorde var en till de hårda områdena i Alaska. När han tog sig fram genom den farliga terrängen gjorde han bra framsteg. Men när han hittar en djup och snabb flod som sitt hinder, tvingas han återvända till en övergiven buss han hittat. När klimatet blev hårdare blev det svårare att jaga och hitta en hållbar näringskälla. Med bristen på mat och näringsämnen gick McCandless snabbt ner i vikt och energi.


Under sina sista dagar övervinns McCandless av svält och kyla. När han äntligen dog ensam och hungrig, hade han tillbringat lite mer än dagar i naturen och inser att naturen bara är en tillflyktsort för en kort stund, och sann lycka kan bara delas med andra. Vid ytterligare undersökning av bussen fanns dagböckerna och förnödenheterna fortfarande i närheten. Till en början trodde många att han dog av att äta en giftig typ av ärter som han antog för potatisfrö. Efter att hans tragiska berättelse publicerats kritiserade många honom för att han var så dum som att tro att han kunde överleva med förstånd. Det var många som kritiserade honom för att han inte begav sig ut i naturen med ordentlig utrustning. Som ett resultat tror många att det var hans eget fel för hans död eftersom han var övermodig och missbedömde hur allvarlig Alaskas vildmark var.


Chris kom från en välbärgad familj och hade ett normalt liv och många vänner och utmärkte sig i friidrott. Det enda som förföljde honom under uppväxten var hans förhållande till sina föräldrar. I slutändan var Chris en komplex individ som utmärkte sig i många saker, men det var hans överlägsna färdigheter som ledde till hans slutliga bortgång. Symboler, motiv, arketyper, anspelningar. Symbol: Pengar Pengar var något som Chris växte upp med att uppskatta. Men när han började sin resa minskade pengarnas värde avsevärt. Han brydde sig inte om materiella rikedomar som visades när han brände upp det lilla han hade och donerade sina besparingar till en välgörenhetsorganisation.


I den här berättelsen symboliserar pengar den kapitalistiska och materialistiska livsstilen människor har. Chris visar att han vill avstå från allt detta och hitta en ny start när han bränner sina pengar. En av dess möjliga betydelser är en lång och tröttsam resa till fots. Super är ett ord som ofta gör ett annat ord mer betydelsefullt. Trots den långa och tråkiga resan kommer han att fortsätta för att uppnå sina drömmar. Motiv: Vapen Vart Alex än reste hade han alltid en form av vapen med sig. Han hade en. Han hade några schweiziska arméknivar och bältesknivar från Burres. Knivar är ett återkommande inslag i den här historien.


Det ger utövaren makt och en fördel gentemot naturen. Det gör att döda bytesdjur och jaga mycket lättare. För en ung Chris McCandless som var osäker på sin identitet och kämpade med familjefrågor, är det vettigt att han vände sig till naturen i ett försök att hitta klarhet och syfte. Chris växte upp i ett ganska rikt hem, med ett till synes idealiskt liv. Hans föräldrar gav honom allt han någonsin önskat sig och mer ekonomiskt, men det fanns alltid en koppling mellan dem. Jag ansågs vara okej av mina barn. Jag gick aldrig på jakt eller spelade poker eller fiskade. Sedan en mycket ung ålder var Chris en naturälskare och gillade att utforska.


Chris läste många olika författare som kunde ha hjälpt honom att forma sina idéer mer, många av böckerna han läste involverade naturen. Into the Wild av Jon Krakauer är en biografi. En ung man vid namn Christopher Johnson McCandless tar en resa till Alaska för att komma bort från samhället och människorna i sitt liv, som sin familj. Chris åker till Alaska utan pengar och nödvändighet för att överleva i vildmarken. Chris dör för att det slutade med att han behövde föremålen han inte hade, men Chris gjorde det och upplevde mycket innan han dog. Chris skapar en identitet, som är envis, otacksam och bara är beroende av sig själv och som förändrar hans liv och hans val, Chris byggde sin identitet genom sina handlingar, intresse och värderingar och övertygelser. Alla andra karaktärer hade ingenting i närheten av vad George hade.


George hade en vän, en följeslagare, en bror. Alla andra saknade en vän, ett företag och en bror. De var fångade i sig själva och kunde inte se skönheten som ligger under de lätta strapatserna. Carlson hade till exempel inte en enda förståelse för vad det innebär att bry sig om något. Han trodde att han skulle kunna överleva genom den hårda miljön i Alaskas vildmark utan hjälp eller stöd från någon. Han ville lita på sig själv, men detta bevisar att det självförtroende han hade för sig själv snart förvandlades till självupptagenhet. Krakauer hävdar att Chris gick ut i naturen med minimala förnödenheter med avsikt. Detta var dödsorsaken som berättades om Chris McCandless.


Sammanfattningsvis var Chris McCandless en dum ung man som inte uppskattade vad han hade i livet. McCandless var också mentalt och fysiskt oförberedd på farorna som följde honom under hans äventyr till Alaska. Vilket till slut gjorde slut på hans... Ben, diamanter, bandspelaren och fröna ger honom anledning att avsluta sitt liv för sin familjs välmående. Willy kan inte anpassa sig till samhällets förändringar, till exempel bandspelaren. Det är en ny innovativ teknik, och istället för att ta reda på hur man använder den blir Willy rädd.


Även om det stärkte relationen med sina föräldrar efter gymnasiet, försämrades det så småningom till att han oftare blev arg och mer tillbakadragen. Som ett resultat visar detta hur McCandless inte kunde relatera till det liv som hans föräldrar hade eller det liv hans föräldrar hade skapat för honom. Detta ger möjligheten att bristen på kärlek han kände från sina föräldrar kan vara anledningen till varför han valde att fly från samhället.

No comments:

Post a Comment